Emma Watson navngitt i Panama Papers lekkasje

Emma Watson navngitt i Panama Papers lekkasje

Emma Watson har blitt navngitt i Panama avisene som har brukt et offshore-selskap til å kjøpe en London-hotellet.

Den politisk aktiv skuespiller, 26, satt opp et firma som heter Falling Leaves Ltd i De britiske jomfruøyene, en karibisk skatteparadis, for å kjøpe en $ 4,000,000 hjem i den britiske hovedstaden.

Emma, ​​som er et FN-ambassadør, sette opp selskapet gjennom Panama advokatfirma Mossack Fonseca i 2013, kort tid før du kjøper eiendommen.
canada goose norge
Advokatfirmaet var i sentrum for en stor lekkasje på 11,5 millioner dokumenter som viser hvordan et stort antall selskaper og velstående enkeltpersoner ordnet sine økonomiske anliggender.

The International Consortium of Investigative Journalists publisert en søkbar database med informasjon om noen av innholdet i de lekkede dokumentene på mandag, som er hvordan Emmas detaljer ble funnet.

En talsmann for Harry Potter-stjernen nektet ikke hun hadde brukt en offshore-selskap å kjøpe hjem, men insisterte på at hun hadde gjort det for personvernet og hadde fått noen skattefordeler som følge av å gjøre det.

Emma (som mange høyt profilerte personer) satt opp en offshore-selskap med det formål å beskytte henne anonymitet og sikkerhet, representanten forteller britiske magasinet The Spectator.

Britiske selskaper er pålagt å offentlig publisere detaljer om sine aksjonærer og derfor ikke gi henne den nødvendige anonymitet nødvendig for å beskytte henne personlig sikkerhet, som har blitt truet i det siste på grunn av slik informasjon blir offentlig tilgjengelig.

Offshore selskaper ikke publisere disse aksjonær detaljene. Emma får absolutt ingen skatt eller økonomiske fordeler fra denne offshore-selskap overhodet bare privatliv.

I tillegg til å ta på seg en rolle i FN, har hun vært en vokal feminist forkjemper, og i januar leverte en tale om temaet til politikere og næringslivsledere samlet på World Economic Forum i Davos, Sveits.

Andre kjente figurer som ble navngitt i Panama papirer lekkasjen inkludert spanske filmskaperen Pedro Almodóvar, kinesisk handling stjerne Jackie Chan, fotball legende Lionel Messi, og Islands statsminister Sigmundur Davio Gunnlaugsson, som trakk seg etter hans koblinger til advokatfirmaet ble avslørt.